Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναζητεί ισορροπίες η Wall μετά το χθεσινό ράλι

Διορθωτική εικόνα επικρατεί στη Wall Street, μετά την θεαματική χθεσινή άνοδο, που προσέφερε στις μετοχές τα καλύτερα κέρδη πέντε μηνών. Μικτή εικόνα ευρωαγορών, κέρδη στην Ασία.

Διορθωτική εικόνα εμφανίζει η Wall Street, μετά την θεαματική χθεσινή άνοδο, που προσέφερε στον δείκτη Standard & Poor’s 500 τα καλύτερα κέρδη πέντε μηνών.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,9% στις 7.703 μονάδες, ο S&P 1,37% στις 811 μονάδες, και ο Nasdaq 1,33% στις 1.535 μονάδες.

Η Bank of America υποχωρεί 4,5% κατόπιν της χθεσινής ανόδου 26%.

Διορθωτική είναι η εμφάνιση και του κλάδου μεταλλευμάτων και ενέργειας, που απεκόμισε επίσης εύρωστα κέρδη στις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες του υπουργού Οικονομικών Timothy Geithner και του διοικητή της Federal Reserve Ben Bernanke ενώπιον της βουλής, όσον αφορά την υπόθεση των bonus της American International Group.

Στις ευρωαγορές τα πρόσημα είναι μικτά, ενώ τα ασιατικά χρηματιστήρια έκλεισαν υψηλότερα, στον απόηχο του χθεσινού «ράλι» των διεθνών χρηματιστηρίων.

Ο δείκτης FTSE στο Λονδίνο υποχωρεί 1,08%, ενώ ο DAX στη Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,4% και ο CAC στο Παρίσι 0,23%.

Η Credit Suisse ανακοίνωσε ότι είχε εύρωστη εμφάνιση στους πρώτους μήνες του φετινού έτους και η Deutsche Bank ότι περιμένει κερδοφορία στο σύνολο του 2009 καθώς και ότι δεν χρειάζεται να συγκεντρώσει κεφάλαια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v