Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός στην «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» σε έξι περιφέρειες

Οι αιτήσεις για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που υποβάλλονται στη δράση αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας. Όσες αιτήσεις υποβληθούν κατόπιν της εξαντλήσεως του προϋπολογισμού δεν θα αξιολογηθούν, αναφέρει ανακοίνωση.

Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός στην «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» σε έξι περιφέρειες

Δεν θα αξιολογηθούν, όσες αιτήσεις υποβληθούν για ένταξη στη δράση του ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», κατόπιν της εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα με την ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι:

«Σε συνέχεια της επιτυχημένης έκβασης των υποβολών αιτήσεων χρηματοδότησης, της αξιολόγησης αυτών και λαμβάνοντας υπόψη τον δεδομένο προϋπολογισμό της Δράσης «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους επενδυτές ότι για τις κατηγορίες περιφερειών:

- 'Αξονα 01: Περιφέρειες σε Μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη) και

- 'Αξονα 01: Περισσότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (Αττική)

οι υποβληθείσες αιτήσεις υπερβαίνουν ήδη τον διαθέσιμο ανά κατηγορία περιφέρειας προϋπολογισμό.

Σημειώνουμε ότι οι αιτήσεις που υποβάλλονται στη δράση αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη χρονοσήμανση οριστικής υποβολής τους στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων και εγκρίνονται μέχρι της εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων. Όσες αιτήσεις υποβληθούν κατόπιν της εξαντλήσεως του προϋπολογισμού δεν θα αξιολογηθούν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v