Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tην ασφάλιση του Delphi Economic Forum ανέλαβε η Mega Brokers

Η ασφάλιση του Forum αναλήφθηκε από την Mega Brokers μέσω του συνεργάτη της εταιρίας κ. Γκαδρή Ελευθέριου.

Tην ασφάλιση του Delphi Economic Forum ανέλαβε η Mega Brokers

Τη Mega Brokers, εμπιστεύθηκε για 4η συνεχή χρονιά η οργανωτική Επιτροπή του Delphi Economic Forum για την Aστική Ευθύνη Διοργάνωσης, Ασφάλιση Ακύρωσης & Εγκατάλειψης Εκδήλωσης, του φετινού συνεδρίου που πραγματοποιείται 10 έως τις 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο φόρουμ συμμετέχουν περισσότεροι από 800 ομιλητές από 42 χώρες τόσο OnLine όσο και με φυσική παρουσία.

Πρόκειται για ένα οικονομικό φόρουμ το οποίο ξεκίνησε να οργανώνεται στην Ελλάδα από το 2016 με σκοπό να καταγράψει τις παγκόσμιες τάσεις στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Στο επίκεντρο των εργασιών του θα παρευρεθεί πλήθος σημαντικών ομιλητών, ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης.

Η ασφάλιση του Forum αναλήφθηκε από την Mega Brokers μέσω του συνεργάτη κ. Γκαδρή Ελευθέριου.

Ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers δήλωσε:

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη Mega Brokers, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει το Delphi Economic Forum για την ασφάλιση των εργασιών του για 4η συνεχή χρονιά. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φόρουμ διεθνούς εμβέλειας και η Mega Brokers θα ανταποκριθεί με συνέπεια, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης προς τους ασφαλισμένους μας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v