Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Iδρυση εταιρίας στο Κατάρ

Η Βαράγκης προχώρησε στην ίδρυση εταιρίας με την επωνυμία VARANGISQATAR LLC, με έδρα τη Ντόχα του Κατάρ και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 200.000 Ριαλ Κατάρ.

Βαράγκης:  Iδρυση εταιρίας στο Κατάρ
Η Βαράγκης ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της στρατηγικής της για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά των ειδικών έργων στις χώρες του Περσικού Κόλπου, προχώρησε στην ίδρυση εταιρίας με την επωνυμία VARANGISQATAR LLC, με έδρα τη Ντόχα του Κατάρ και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 200.000 Ριαλ Κατάρ.

Στη νέα εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδικών επαγγελματικών έργων (εσωτερική διαμόρφωση – εξοπλισμός κτιρίων), η Βαράγκης συμμετέχει κατά ποσοστό 44%, ενώ το υπόλοιπο 56% ανήκει σε τοπικούς εταίρους.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η VARANGISQATAR ξεκινά τη δραστηριότητά της με τη συμμετοχή στην 10η Διεθνή Έκθεση Επίπλων και Design (INFDEX 2011) που λαμβάνει χώρα μεταξύ 5 και 8 Οκτωβρίου 2011 στο Doha Exhibition Center. Σημειώνεται ότι η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται ετησίως από την Qatar Expo σε συνεργασία με την Messe Frankfurt, θεωρείται δε ιδιαιτέρως σημαντική στην περιοχή, με χιλιάδες επισκέπτες στους οποίους συγκαταλέγονται κυβερνητικές και ιδιωτικές εταιρίες.

Οι παραπάνω κινήσεις της ΒΑΡΑΓΚΗΣ γίνονται σε συνέχεια της επιτυχημένης υλοποίησης έργων ιδιαίτερης προβολής στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, η οποία εξακολουθεί να παρουσιάζει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη. Ιδιαίτερα δε μετά την ανάληψη από το Κατάρ της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλου FIFA 2022, σημαντικά κατασκευαστικά έργα, δημόσια και ιδιωτικά, προγραμματίζονται και σχεδιάζονται επιδρώντας θετικά στην ανάπτυξη του κράτους και τους οικονομικούς του δείκτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v