Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Ανάληψη έργων 1,5 εκατ. € στο Abu Dhabi

H Βαράγκης ανακοινώνει την ανάληψη μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρίας στο Αμπου Ντάμπι, 4 έργων προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού στην εταιρία Tawazun έναντι του συνολικού ποσού των 1,5 εκατ. ευρώ.

Βαράγκης: Ανάληψη έργων 1,5 εκατ. € στο Abu Dhabi
H Βαράγκης ανακοινώνει την ανάληψη μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρίας στο Αμπου Ντάμπι, της VARANGIS TURNKEY INTERIOR PROJECTS LLC, 4 έργων προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού στην εταιρία Tawazun Holding Company LLC έναντι του συνολικού ποσού των 1,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα η Βαράγκης ανέλαβε την πλήρη εσωτερική διαρρύθμιση και διαμόρφωση 160 δωματίων σε μονάδα φιλοξενίας στο Ajban του ?μπου Ντάμπι, καθώς και την διαμόρφωση εργασιακών χώρων σε κτίριο διοίκησης της Tawazun.

Τα έργα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2012, ενισχύοντας τα αποτελέσματα της Εταιρίας, και εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για αύξηση των εργασιών στις χώρες του Αραβικού κόσμου, όπου υπάρχει δυναμική ανάπτυξης, στον αντίποδα του εγχώριου εξαιρετικά δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι η Βαράγκης δραστηριοποιείται στην περιοχή μέσω δύο θυγατρικών εταιριών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ, έχοντας αναλάβει σημαντικά projects στις χώρες αυτές, όπως και στο Ομάν.

Η ανάληψη των συγκεκριμένων έργων αξιολογείται από τη διοίκηση της Βαράγκης ως πολύ θετική, καθώς δημιουργούνται νέες ευκαιρίες και συνέργειες για ανάληψη περαιτέρω projects που έχει προκηρύξει ο εν λόγω πελάτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v