Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Ενημέρωση για δραστηριότητες σε ΗΑΕ

Για την τρέχουσα επιχειρηματική δραστηριότητα της Βαράγκης και των θυγατρικών αυτής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κατάρ, ενημερώθηκαν οι μέτοχοι στην έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας στις 17/10.

Βαράγκης: Ενημέρωση για δραστηριότητες σε ΗΑΕ
Για την τρέχουσα επιχειρηματική δραστηριότητα της Βαράγκης και των θυγατρικών αυτής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κατάρ, ενημερώθηκαν οι μέτοχοι στην έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας στις 17/10.

Αναφορικά με τα θέματα προς συζήτηση και συγκεκριμένα για τη λήψη μέτρων λόγω συνδρομής του άρθρου 47 και για διάφορα άλλα θέματα, σημειώνεται ότι δεν πάρθηκε καμία απόφαση.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας:

Κατά την ως άνω Έκτατη Γενική Συνέλευση, παρέστησαν 10 μέτοχοι και εκπρόσωποι αυτών και συγκεντρώθηκε ποσοστό 72,49% επί του συνολικού μετοχικού της κεφαλαίου (ήτοι 4.682.448 μετοχές επί συνόλου 6.459.132). Ως εκ τούτου επιτεύχθηκε η εκ του Νόμου απαιτούμενη απαρτία προκειμένου να ληφθούν έγκυρα αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ειδικότερα, σχετικά με τη λήψη μέτρων λόγω συνδρομής του άρθρου 47 του κ.ν. 2190/1920, αποφασίστηκε ομόφωνα και παμψηφεί, ήτοι με το 100% των παρισταμένων αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου μετόχων, να μην ληφθούν επί του παρόντος συγκεκριμένα μέτρα για το θέμα αυτό, αλλά να μετατεθεί το θέμα προς συζήτηση σε επόμενη γενική συνέλευση, αφού θα έχουν περαιτέρω αξιολογηθεί οι ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και η πορεία των δραστηριοτήτων της Εταιρίας, ιδίως σε έργα του εξωτερικού.

Επίσης οι μέτοχοι ενημερώθηκαν για την τρέχουσα επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρίας και των θυγατρικών αυτής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κατάρ, η οποία αποσκοπεί στην απορρόφηση των αντίξοων συνθηκών που επικρατούν στην εσωτερική αγορά.

Ας σημειωθεί ότι ήδη έχουν σημειωθεί κάποια αποτελέσματα από την προσπάθεια τούτη με την ανάληψη κάποιων έργων στο Άμπου Ντάμπι, στο Κατάρ και στο Ομάν εντός του 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v