Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήλωση Μπακογιάννη για την επίθεση σε προεκλογική εκδήλωσή του

Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι»

Δήλωση Μπακογιάννη για την επίθεση σε προεκλογική εκδήλωσή του

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την επίθεση που έγινε σε προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά»  στη Λεωφ. Συγγρού.

Αναλυτικά ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι: «Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι»

Η επίθεση

Επίθεση αγνώστων έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφ. Συγγρού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Νίκου Μακρόπουλου, υποψηφίου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά».

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, εκτός από τον κ. Μπακογιάννη οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, Νότης Μηταράκης και Βασίλης Κικίλιας.

Περίπου 20 άτομα, που βγήκαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο επιτέθηκαν με κροτίδες, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε προσαγωγές.

ΝΔ: Υπόλογος προσωπικά ο Τσίπρας

Η επίθεση σε κτίριο επί της Συγγρού και σε εκδήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ ο οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι:

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v