Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι ειδικοί απαντούν: «Νιώθω ότι βιάστηκα να παντρευτώ και τώρα δεν ξέρω αν θέλω να είμαι παντρεμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Τι να κάνω;»

  • Mama365.gr

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι πολύ μπερδεμένη. Είμαι με έναν άνθρωπο 8 χρόνια. Παντρεμένη τον 1 τελευταίο χρόνο. Μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα υπογονιμότητας και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Μέσα μου, πέρα από αυτό το κομμάτι, δεν είμαι καλά. Νιώθω ότι βιάστηκα πολύ να φτιάξω τη ζωή μου. Θέλω να ζήσω και να νιώθω ερωτευμένη, να κάνω τρέλες με τον άνθρωπό μου. Έχω ανάγκη από αγκαλιές χάδια και τρυφερότητα. 

Ο σύζυγός μου είναι πολύ καλός αλλά δεν τα βρίσκουμε απόλυτα πλέον. Λείπει πάρα πολλές ώρες στην δουλειά. Πολλές φορές μου δείχνει ότι όλα είναι δουλειά. Γυρνάει σπίτι κουρασμένος δεν έχει όρεξη για πολλά πολλά. Και είμαστε τόσο μικροί. Παρόλα αυτά τον αγαπώ και νιώθω ότι είναι κομμάτι μου. Σκέφτομαι να χωρίσω αλλά πώς;

Δεν έχω δουλειά. Οι παρέες μας πλέον είναι κοινές μετά από τόσα χρόνια. Η οικογένειά του είναι και δική μου. Η δική μου οικογένεια είναι διαλυμένη και δεν θα καταλάβουν. 

Πώς θα το κάνω; Τι να κάνω; Από την άλλη θα ήθελα να ήταν καλά τα πράγματα μεταξύ μας και να κάνουμε οικογένεια. Μιλάω με ένα παιδί στο ίντερνετ είμαστε από την ίδια πόλη δείχνει να με έχει αγαπήσει πολύ και κατά κάποιο τρόπο και εγώ εκείνο. Νιώθω να συμπληρώνει αυτό που θέλω. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ούτε με έχει δει. Μιλάμε όμως 3 μήνες και δεν ξέρει την κατάσταση που ζω.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v