Βαριές κουβέντες στην Κεντροδεξιά – Σήμερα το Επικρατείας

Στα ύψη η αντιπαράθεση της ΝΔ με τον Π. Καμμένο με στόχο τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί μεταξύ του εκπροσώπου της ΝΔ και του Προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

  • Real.gr
Βαριές κουβέντες στην Κεντροδεξιά – Σήμερα το Επικρατείας
Στα ύψη η αντιπαράθεση της ΝΔ με τον Π. Καμμένο με στόχο τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί μεταξύ του εκπροσώπου της ΝΔ και του Προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Πολώνει το κλίμα η ΝΔ περίπου δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές με στόχο να σταματήσει τις διαρροές των ψηφοφόρων της προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Για πρώτη φορά η ΝΔ δια στόματος Γιάννη Μιχελάκη εξέδωσε ανακοίνωση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Αφορμή ήταν μια δήλωση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στην οποία υποστήριξε πως με το νέο μνημόνιο, οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που φέρουν την ελληνική σημαία. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με μια ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «λαϊκιστή, ανεύθυνο και επικίνδυνο» και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να εξαπατήσει τους πολίτες.
 
«Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας. Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ  

Στο ίδιο σκληρό ύφος ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου ο οποίος χαρακτήρισε τον Γιάννη Μιχελάκη «άσχετο και υπάλληλο του Τόμσεν»

Ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωση του μέσω facebook. «Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες να είναι πιο προσεκτικός. Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο. Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων για την υπόθεση Πατσίφικο την οποία ανέφερε πρώτος ο Π. Παυλόπουλο. Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος».

Το Επικρατείας της ΝΔ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ. Ο σύμβουλος και λογογράφος του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αναμένεται να καταλάβουν την 2η και 3η θέση. Επίσης θέση στο επικρατείας ίσως και επικεφαλής φαίνεται να εξασφαλίζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ακόμα έντονα ακούγεται και το όνομα του καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη όπως και του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ  Φραγκούλη Φράγκο. Την τελευταία 12η θέση θα πάρει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ενώ ερωτηματικό παράμενε για το αν θα υπάρξει γυναίκα σε εκλόγιμη θέση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v