Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεκρός αλεξιπτωτιστής σε νυχτερινή στρατιωτική άσκηση

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες γύρω από το τραγικό συμβάν, καθώς έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, σε συνθήκες εντατικοποίησης των ασκήσεων στις Ενοπλες Δυνάμεις. Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Νεκρός αλεξιπτωτιστής σε νυχτερινή στρατιωτική άσκηση

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η περιπέτεια του αλεξιπτωτιστή, ο οποίος παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια άσκησης το βράδυ της Πέμπτης.

Ο αλεξιπτωτιστής βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης και αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις για τον εντοπισμό του, όπως μεταδίδει το star.gr.

Ο στρατιώτης, που ανήκε στη Μονάδα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες γύρω από το τραγικό συμβάν.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v