Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπογράφεται τέλη Μαρτίου η σύμβαση Παναθηναϊκού και δήμου Αθηναίων

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησαν οι «πράσινοι», προχωρούν -βάσει χρονοδιαγράμματος- οι αναγκαίες μελέτες για τις εγκαταστάσεις, οι οποίες «πατάνε» πάνω στο αρχικό σχέδιο μελετών του 2006 κι επικαιροποιούνται με βάση τα δεδομένα του 2021.

Υπογράφεται τέλη Μαρτίου η σύμβαση Παναθηναϊκού και δήμου Αθηναίων

Στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός και ο Δήμος Αθηναίων, όσον αφορά τη διμερή σύμβασή τους αναφορικά με το έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Οι δύο πλευρές είναι πλέον στο τελικό στάδιο, έχοντας φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία για τους όρους «ενοικίασης» των εμπορικών χρήσεων που θα πάρει η «πράσινη» ΠΑΕ στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό, στις σουίτες και στην ονοματοδοσία του νέου γηπέδου. Οτιδήποτε δηλαδή αφορά το εμπορικό κομμάτι.

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν πως μέχρι το τέλος Μαρτίου η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και η ΠΑΕ με το Δήμο Αθηναίων θα είναι πλέον σε θέση να υπογράψουν τη διμερή σύμβασή τους, προχωρώντας στο επόμενο στάδιο.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησαν οι «πράσινοι», προχωρούν -βάσει χρονοδιαγράμματος- οι αναγκαίες μελέτες για τις εγκαταστάσεις, οι οποίες «πατάνε» πάνω στο αρχικό σχέδιο μελετών του 2006 κι επικαιροποιούνται με βάση τα δεδομένα του 2021. Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμα για να δημοπρατηθεί το έργο μέσα στο εφετινό καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v