Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Ύποπτος ο όρος προοδευτική διακυβέρνηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτικό κόμμα και ως νικητής των εσωκομματικών ο ίδιος θα ακυρώσει αυτά τα σενάρια, τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Ύποπτος ο όρος προοδευτική διακυβέρνηση

«Ο όρος προοδευτική διακυβέρνηση εμένα μου ακούγεται ύποπτος» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, ο διεκδικητής της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας με έμμεσο τρόπο στη χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου. 

Ο κύριος Λοβέρδος υπογράμμισε  ότι εξυφαίνεται μια απόπειρα να φτιαχτεί  ένα μέτωπο ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως Βαρουφάκη.

«Έτσι εκλαμβάνω εγώ αυτά που λέγονται για προοδευτική διακυβέρνηση»,  τόνισε ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτικό κόμμα και ως νικητής των εσωκομματικών ο ίδιος θα ακυρώσει αυτά τα σενάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο