Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRAKAT: Ανέλαβε έργο στην Κύπρο

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για το έργο Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, στην Κύπρο, ύψους 86,8 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τη σύμβαση υπέγραψαν στο Δημαρχείο της πόλης Χρυσοχούς ο κ. Αντώνης Κουτσούλλης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου και o κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υπογράψαμε σήμερα το πρώτο έργο υποδομής που αναλαμβάνουμε στην Κύπρο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε, να αναλάβουμε μια τέτοια πρόκληση.

Σας διαβεβαιώνω ότι οι άνθρωποι της Intrakat, με την υψηλή επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, με την εξαιρετική εταιρική κουλτούρα, με τη δημιουργικότητα, αφοσίωση και τελειομανία που τους διακρίνει, αποτελούν την εγγύηση για την άρτια και εμπρόθεσμη κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος (ΔΗΣΥ) στην Κύπρο, ο κ. Γιάννης Καρούσος, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου, ο κ. Σταύρου Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου, ο κ. Γιώτης Παπαχριστοφή, Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, ο κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, Δήμαρχος Πάφου, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου και της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής.

Το έργο αφορά την Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, και συνίσταται σε αυτοκινητόδρομο μήκους 15 χλμ με δύο σήραγγες μήκους 900 μέτρων και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μέτρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v