Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PERFORMANCE: Πλήρης κάλυψη της ΑΜΚ

Η εταιρεία με την επωνυμία "PERFORMANCE TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και καλύφθηκε πλήρως (100%) η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και διάθεση των νέων μετοχών μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης που αποφασίσθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 9/9/2021.
  • Αντλήθηκαν κεφάλαια συνολικού ποσού 4.999.997,20€ με διάθεση 1.136.363 νέων μετοχών υπέρ το άρτιον και τιμή διάθεσης 4,40€.
  • Κατόπιν των ανωτέρω α) το μετοχικό κεφάλαιο αυξάνεται κατά 113.636,30€ και ανέρχεται σήμερα σε 1.331.768,30€ καταβεβλημένο τοις μετρητοίς και διηρημένο σε 13.317.683 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,10€ εκάστης και β) το ειδικό αποθεματικό από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο αυξάνεται κατά 4.886.360,90€ και ανέρχεται σε 5.646.017,70€.

Η Διοίκηση της Performance Technologies ευχαριστεί το επενδυτικό κοινό για την εμπιστοσύνη στην στρατηγική και προοπτικές της Εταιρείας και καλωσορίζει τους καινούργιους μετόχους στο μετοχολόγιο της το οποίο ενισχύεται με την παρουσία σημαντικών θεσμικών επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι η πρώτη φορά που η Εταιρεία απευθύνθηκε στο επενδυτικό κοινό από την εισαγωγή της στην ΕΝ.Α. και η πετυχημένη αύξηση έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την ήδη ισχυρή κεφαλαιακή της βάση και να της επιτρέψει την μεγαλύτερη και ευρύτερη διεύρυνση του πελατολογίου της και επιπλέον επένδυση στις δεξιότητες της.

Η ανωτέρω άντληση κεφαλαίων δημιουργεί μία διευρυμένη βάση έγκυρων επενδυτών που είναι σε θέση να στηρίξουν την Εταιρεία στο μέλλον και βελτιώνει σημαντικά τη διασπορά και ρευστότητα της μετοχής και το προφίλ της Εταιρείας στο επενδυτικό κοινό.

 

Στο κατώφλι του 2022, η Εταιρεία παρατηρεί πολύ ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης της αγοράς στους τομείς ενδιαφέροντος της και είναι καθ' όλα έτοιμη από άποψη πόρων, ανθρώπινου δυναμικού, στρατηγικής προσέγγισης, φήμης και εμπιστοσύνης από την πελατειακή της βάση να αδράξει τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Η ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων και η έναρξη διαπραγμάτευσης τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v