Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερευνα από τη γερμανική Βουλή για την κατάρρευση της Wirecard

H fintech εταιρεία που θεωρήθηκε γερμανικό success story και έφτασε να έχει χρηματιστηριακή αξία 28 δισ. δολαρίων έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση

Ερευνα από τη γερμανική Βουλή για την κατάρρευση της Wirecard

Κοινοβουλευτική έρευνα για την κατάρρευση της fintech εταιρείας Wirecard ξεκίνησαν οι Γερμανοί βουλευτές την Τρίτη, η οποία θα αναγκάσει την κυβέρνηση να αποκαλύψει περισσότερα για την αποτυχία να αποφευχθεί η μεγαλύτερη εταιρική απάτη μετά τον πόλεμο.

Oπως μεταδίδει το Reuters, η εταιρεία που θεωρήθηκε γερμανικό success story και έφτασε να έχει χρηματιστηριακή αξία 28 δισ. δολαρίων έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, η οποία υπερηφανεύεται για τη φήμη της αξιοπιστίας της, εν μέσω κριτικής ότι οι γερμανικές αρχές αγνόησαν πολλές κόκκινες γραμμές.

Η γερμανική εταιρεία πληρωμών έχει υποβάλλει αίτηση πτώχευσης μετά την παραδοχή της πως ρευστό ύψους 1,9 δισ. ευρώ πιθανότατα δεν υπήρχε ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο