Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέρισμα-έκπληξη από την Ελινόιλ

Το μέρισμα ύψους 0,16 ευρώ ανά μετοχή θα καταβληθεί στις 16 Ιουνίου και είναι αποτέλεσμα της διανομής όχι μόνο μέρους των φετινών κερδών αλλά και κερδών προηγούμενων χρήσεων.

Μέρισμα-έκπληξη από την Ελινόιλ

Τη διανομή μερίσματος-έκπληξης ύψους 0,16 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ελινόιλ. Το μέρισμα θα καταβληθεί στις 16 Ιουνίου και είναι αποτέλεσμα της διανομής όχι μόνο μέρους των φετινών κερδών αλλά και κερδών προηγούμενων χρήσεων.

Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι η Ελινόιλ είχε αρκετά χρόνια να διανείμει μέρισμα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Γιάννης Αληγιζάκης ανέφερε ότι:

- Η διανομή μερίσματος οφείλεται στο ότι η Ελινόιλ έχει μπει από το 2014 σε μια σταθερή και διατηρήσιμη κερδοφόρο πορεία.

- Η πορεία του πρώτου τετραμήνου είναι ικανοποιητική και κερδοφόρος παρά την υποχώρηση της ζήτησης στην εσωτερική αγορά.

- Πρόθεση της διοίκησης μέσα από τη διανομή υψηλού μερίσματος είναι να ικανοποιήσει τους μετόχους. Σύμφωνα με τη διοίκηση, η πορεία της μετοχής στο Χρηματιστήριο δεν αντανακλά όπως θα έπρεπε την αξία της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v