Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τι σας δίνουν 7 τράπεζες για 50.000 ευρώ

Τι σας δίνουν 7 τράπεζες για 50.000 ευρώ

Τη στροφή των καταθετών αλλά και των επενδυτών προς τις προθεσμιακές καταθέσεις καταγράφει σχετική έρευνα αγοράς. Τι επιτόκια προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες και ποια ειδικά καταθετικά προϊόντα συμφέρουν περισσότερο.     

Σοφοκλέους: Tα top picks των ισχυρών για το 2009

Σοφοκλέους: Tα top picks των ισχυρών για το 2009

Οι 9+9 μετοχές που οι αναλυτές των μεγάλων χρηματιστηριακών ξεχωρίζουν για το 2009. Ποιοι τίτλοι του Χρηματιστηρίου συγκεντρώνουν τις περισσότερες "ψήφους" και γιατί, ποιοι κλέβουν την παράσταση στον 40άρη.

Με 2 ταχύτητες το ΧΑ στον κόκκινο Γενάρη

Με 2 ταχύτητες το ΧΑ στον κόκκινο Γενάρη

«Κρατικόχαρτα», και συγκεκριμένα blue chips, «εξωραΐζουν» την εικόνα του Γενικού Δείκτη για το 2009. «Αδύναμος κρίκος» οι τράπεζες. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του Ιανουαρίου στη Σοφοκλέους. 

Το επόμενο ράλι και η τραπεζική... αποκαθήλωση

Το επόμενο ράλι και η τραπεζική... αποκαθήλωση

Την εκτίμηση ότι οι τράπεζες δεν θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του επόμενου ανοδικού κύκλου, πέραν ενός δυνατού τινάγματος, καταθέτουν οι Σ. Βασιλείου και Η. Μπούσιος. Τι "βλέπει" η τεχνική ανάλυση.

Διάσταση απόψεων για την πορεία του S&P 500

Διάσταση απόψεων για την πορεία του S&P 500

Η Κίνα είναι παράγοντας-κλειδί για την πορεία του S&P 500, με τους Nouriel Roubini & Albert Edwards να προβλέπουν πτώση του δείκτη έως και 40%. Αντίθετα κορυφαίοι "συνάδελφοί" τους προβλέπουν άνοδο έως και 17%.

ΧΑ:Το νέο χαμηλό, οι κερδισμένοι & οι χαμένοι

Νέο χαμηλό 5ετίας την Πέμπτη, όμως λιγότερες απο 4 στις 10 μετοχές βρίσκονται τώρα σε χαμηλότερα επίπεδα απο το χαμηλό του Οκτωβρίου. Οι θετικοί και αρνητικοί πρωταγωνιστές από τις μετοχές. Tα 3 σενάρια.

Οι top επιλογές αναλυτών από τον DJ Euro Stoxx

Τίτλους υψηλής κεφαλαιοποίησης με ισχυρά μεγέθη ισολογισμού και καλή σχέση δανείων - ιδίων κεφαλαίων, επιλέγουν οι αναλυτές από το καλάθι του DJ Euro Stoxx. Οι πρωτιμώμενοι κλάδοι. Οι ελληνικές συμμετοχές και ο ΟΤΕ.

Alpha Finance: Επενδυτικός οδηγός για το 2009

Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις είναι η μόνη επιλογή των επενδυτών στην παρούσα φάση, σημειώνει η Alpha Finance, προτείνοντας χαρτοφυλάκιο αμυντικού χαρακτήρα στον επενδυτικό οδηγό της για το 2009. Τα top picks.

Αγορές:Βουτιά στις προβλέψεις εταιρικών κερδών

Ποια χρηματιστήρια αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο και γιατί τώρα οι δείκτες θεωρούνται πλασματικοί. Τι δείχνουν οι αποτιμήσεις. Οι ρυθμοί μεταβολής των EPS. Η εικόνα στις αγορές.

Ποιες εισηγμένες έκλεψαν την παράσταση το 9μηνο!

Τριαντατρείς εταιρίες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και πώς αυτές αναμένεται να επηρεαστούν από την επερχόμενη "προσγείωση" της οικονομίας μέσα στο 2009 - Αναλυτική παρουσίαση ανά κλάδο.

ΧΑΚ: "Βουτιά" στα κέρδη εννεαμήνου

Πήγασος: Πτώση 19,6% στα κέρδη 289 εισηγμένων

Πήγασος: Πτώση κερδών 19,4% για 224 εισηγμένες

Διεθνείς αγορές: Ασταθή βήματα σε κινούμενη άμμο

Ν.Α. Ευρώπη: Οι ισοτιμίες ροκανίζουν τα κέρδη

ΕΤΕ: Δέσμη μέτρων για κατόχους πιστωτικών καρτών

Σοφοκλέους: 15+10 μετοχές με γεμάτο ταμείο

Αρ. Ξενόφος: Προστασία στην κρίση από τα Α/Κ

Ποιους θα επηρεάσει το δεύτερο σχέδιο Πόλσον

Οι 5 παρενέργειες της παγκόσμιας κρίσης

v