Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αγορές μετοχών: Αρκούδες - Ταύροι σημειώσατε Χ

Αγορές μετοχών: Αρκούδες - Ταύροι σημειώσατε Χ

Bear market rally 20% - 30% για τις αγορές βλέπουν οι Σ. Βασιλείου & Η. Μπούσιος (metatrading), εκτιμώντας ότι θα υπάρξει δυνατή ανοδική ανάσα. Τονίζουν πως οι τίτλοι διεθνώς κινούνται σε εύρος κάτω της δίκαιης τιμής.

Τι φέρνει το

Τι φέρνει το "μαύρο" 2009 για τις εισηγμένες

Στις τράπεζες ανησυχούν, στα ψάρια η κρίση περνά στο λαβράκι, στην οικοδομή αναμένουν νέα πτώση. Γιατί χαμηλώνει ο πήχης για Jumbo, Σαράντη, Τιτάν. Γιατί η Goldman Sachs "τρομοκρατεί" για Folli και ΚΑΕ.

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο Πειραιώς

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο Πειραιώς

Η ισχυρή αύξηση των χορηγήσεων θα αποτελέσει τον καταλύτη για την ενίσχυση των καθαρών κερδών της Πειραιώς στο 9μηνο, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 11 αναλυτών. Τα εκτιμώμενα μεγέθη, οι πιθανές "αδυναμίες".

Ποιους κλάδους χτυπάει τώρα η κρίση

Ποιους κλάδους χτυπάει τώρα η κρίση

Πωλήσεις συμμετοχών και ακινήτων, καθώς και περικοπή ή μετάθεση επενδυτικών προγραμμάτων, η συνταγή αντιμετώπισης της κρίσης από τις εισηγμένες, καθώς "στερεύει η κάνουλα" των τραπεζικών χορηγήσεων. 

Οι συντελεστές Βeta για τις μετοχές του FT 20

Οι συντελεστές Βeta για τις μετοχές του FT 20

Οι μετοχές της ΜIG, του ΟΤΕ και του ΟΠΑΠ είναι οι πιο "αμυντικογενείς" μεταξύ των τίτλων του FTSE 20 σύμφωνα με τους δείκτες beta που εκπονεί το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με το euro2day. Δείτε το πλήρες αρχείο.

Εμπόριο: Οι μετοχές που «υποφέρουν»

Το ταμπλό έχει ήδη προεξοφλήσει μια σαφώς επιδεινούμενη πορεία στα εταιρικά κέρδη, η οποία ωστόσο δείχνει χειρότερη από την κατάσταση που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουν
οι περισσότερες εισηγμένες.

XA: Νέο κριτήριο (απο)επένδυσης ο δανεισμός

Αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων επιφέρει η πιστωτική κρίση, καθώς η άνοδος του κόστους χρήματος μεταβάλλει τα κριτήρια επιλογής επενδύσεων. Ποιοι κλάδοι "υποφέρουν". Ποιοι "αντέχουν". 

Πώς "αμύνονται" στην κρίση οκτώ εισηγμένες

Πόσο έχουν επηρεαστεί μέχρι σήμερα, πώς αξιολογούν το μέλλον, τι αλλάζει και τι επιδόσεις προβλέπουν. Οι περιπτώσεις των Alpha Γκρίσιν, Βάρδας, ΓΕΒΚΑ, ΗΛΕΑΘ, Πετρόπουλος, Jumbo, Sprider, Σφακιανάκης.

Ζητείται... ψωμί στον κλάδο του ψωμιού!

Πενιχρές οικονομικές επιδόσεις και βαρύτατες μετοχικές απώλειες πλήττουν τις εισηγμένες αρτοβιομηχανίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Που μπορούν να ποντάρουν Κατσέλης, Αλλατίνη, Καραμολέγκος και Elbisco.

Αγορές: Γιατί διχάζονται Citi, Credit, HSBC

Οι ανακατατάξεις στον τραπεζικό κλάδο που σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής και οι απόψεις των Citigroup, Credit Suisse, HSBC για την διεθνή τάση των χρηματαγορών. Tα σήματα αγορών, οι ελληνικές τράπεζες και οι θεσμικοί.

Εισηγμένες: Οι "τρύπες" στα μετοχικά χαρτοφυλάκια

1999-2008: Εννιά χρόνια φθοράς και αφθαρσίας!

Τέσσερις "γκουρού" μιλούν για την κρίση

ΧΑ: 16 small caps με ελκυστικότατα P/E

ΧΑ: Αγοραστές οι Έλληνες τον Αύγουστο

Οι τραπεζικές μετοχές «με χαρτί και με μολύβι»

Πήγασος: Πτώση 23,6% στα κέρδη 292 εισηγμένων

Τα «ψιλά γράμματα» των λογιστικών καταστάσεων

Πτώση 14,6% στα κέρδη εξαμήνου 216 εταιριών

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο Ελλάκτωρ

v