Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πώς να επενδύσετε τα χρήματά σας

Πώς να επενδύσετε τα χρήματά σας

Επιλογές από Ελλάδα και εξωτερικό για επενδυτές που φλερτάρουν με το ρίσκο. Οι διεθνείς τάσεις, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και η απαιτούμενη ρευστότητα με στόχο την εκμετάλλευση πιθανών ευκαιριών. Γράφει ο Σπ. Παπαθανασίου.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τα warrants

Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τα warrants

Τα μυστικά του νέου προϊόντος. Πώς λειτουργεί, ποιες επιλογές δίνει στους επενδυτές. Το παράδειγμα της Alpha Bank, η διαπραγμάτευση στο ΧΑ, οι ημερομηνίες άσκησης και οι κρίσιμοι παράγοντες. Γιατί είναι "κλειδί" το volatility.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ:Τι πρέπει να ξέρετε για ανακεφαλαιοποιήσεις

ΧΑ:Τι πρέπει να ξέρετε για ανακεφαλαιοποιήσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών το Ενημερωτικό Δελτίο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Πώς θα προσδιορίζεται η νέα προσαρμοσμένη τιμή, τι είναι τα warrants και τι τα CoCos.

Εμπορική Credicom: Λανσάρει την Credicom Visa

Εμπορική Credicom: Λανσάρει την Credicom Visa

Η Εμπορική Credicom λανσάρει την Credicom Visa με το ανταγωνιστικότερο ετήσιο επιτόκιο της ελληνικής τραπεζικής αγοράς 14%.

To

To "plan B" της Σοφοκλέους

"Eφόσον οι ξένοι επενδυτές πειστούν για το ΠΣΑ, θα υπάρξει θετικός αντίκτυπος στο ΧΑ», τόνισε ο Σ. Καπράλος. Το κρίσιμο ζήτημα είναι πώς θα πειστούν. Τα μαξιλάρια του 2010. Το σενάριο τύπου JP Morgan.

Οι συντελεστές beta των μετοχών του FT 20

Οι μετοχές τoυ OTE, του OΠΑΠ και των ΕΛΠΕ είναι οι πιο "αμυντικογενείς" μεταξύ των μετοχών του FTSE 20, σύμφωνα με τους δείκτες beta που εκπονεί το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με το euro2day. Οι πιο "επιθετικοί".

Παραμένει ελκυστική η αποτίμηση του ΧΑ

Χαμηλότερη αποτίμηση για το 2010 και το 2011 εμφανίζει ο εγχώριος Γενικός Δείκτης τόσο μεταξύ των ευρωπαϊκών δεικτών που έχουν επιλεγεί όσο και σε σύγκριση με τους δείκτες-βαρόμετρα DJ Euro Stoxx και DJ Stoxx 600.

Merit: Πρώτα μετοχές, μετά ομόλογα- εμπορεύματα

Παρόμοιο με το τελευταίο τετράμηνο του 2009 θα είναι χρηματιστηριακά το 2010, εκτιμά η Merit ΑΧΕΠΕΥ σε report της για το ερχόμενο έτος. Προβλέπει stock picking και για το 2010. Ποιους τίτλους προτιμά.

Πήγασος: Πτώση κερδών 25,9% στο εννεάμηνο

Μείωση 25,9% εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη 273 εισηγμένων εταιριών στο εννεάμηνο, με σαφή σημάδια βελτίωσης στο γ΄ τρίμηνο, σύμφωνα με στοιχεία της Πήγασος ΑΕΠΕΥ. Οι πρωταθλητές. Οι αποδόσεις.

Sciens: Διατηρεί "buy" η Merit

Νέα, οριακά χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Sciens, στα 1,25 από 1,26 ευρώ δίνει η Merit σε έκθεσή της (9/11) όπου διατηρεί σύσταση "buy" για τη μετοχή.

Merit: Νέες τιμές για Sprider, Jumbo, MLS

Σοφοκλέους: Πιο ισχυρή σήμερα από το 1999!

Τράπεζες: Τρεις λόγοι για νέα άνοδο στο ταμπλό!

ΧΑ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των εκλογών!

Οι τράπεζες «ανεβάζουν» τον πήχη των blue chips

Εισηγμένες: Η κρίση "τρώει" τις εξαγορές

Τράπεζες: "Πυρομανείς" οι... ξένοι!

Πήγασος ΑΧΕ: Πτώση 39,2% στα κέρδη εξαμήνου

Σοφοκλέους: «Πλουσιότερη» από το 1999!

Blue chips: Παρά το ράλι είναι... φθηνά!

v