Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μικροεπενδυτές που χάνουν... βρέξει-χιονίσει

Μικροεπενδυτές που χάνουν... βρέξει-χιονίσει

Τοποθετήθηκαν σε εταιρίες με έντονα προβληματικά οικονομικά δεδομένα, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν, ακόμη και όταν οι εισηγμένες μπόρεσαν να επιβιώσουν - Επτά παραδείγματα από τη Σοφοκλέους.

Σοφοκλέους: Στην

Σοφοκλέους: Στην "πρέσα" τα μερίσματα

Μειώνονται οι προσδοκίες για διανομή υψηλών μερισμάτων το 2010, ακόμη και για τις μετοχές που μας είχαν… καλομάθει - Τι "παίζει" για τράπεζες, ΑΕΕΑΠ και για δεκατρείς άλλες εισηγμένες στο ΧΑ.

ΧΑ: 17 εισηγμένες με ταμείο που... ξεχειλίζει

ΧΑ: 17 εισηγμένες με ταμείο που... ξεχειλίζει

Σε μια περίοδο όπου η πλειονότητα των επιχειρήσεων αναζητά εναγωνίως ρευστότητα, αρκετές διαθέτουν... γεμάτο ταμείο. Τα σχέδια 17 εισηγμένων για να εκμεταλλευτούν τις "ευκαιρίες" της κρίσης.

Έξι αποτελέσματα που ...δεν άρεσαν!

Έξι αποτελέσματα που ...δεν άρεσαν!

Η υποχώρηση στα κέρδη των εταιριών στο α' τρίμηνο ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη και προσέγγισε κατά μέσο όρο το 50%. Ωστόσο, τα αποτελέσματα έξι εταιριών, παρά τη συγκυρία ...πάγωσαν τους επενδυτές.

Σοφοκλέους: Τα πέντε ατού των

Σοφοκλέους: Τα πέντε ατού των "ταύρων"

Η ανάκαμψη του ΧΑ συνεχίζεται με ορμή, διαψεύδοντας αυτούς που περιμένουν εδώ και δύο μήνες απότομη διόρθωση. Μπορεί να αλλάξει η θετική ψυχολογία; Τι λένε οι αρκούδες. Πίνακες με προσδοκίες για κέρδη δεικτών.

ΕΝΑ: Deals και "ειδήσεις" για 6 εισηγμένες

Τι βλέπουν για φέτος και τι σχεδιάζουν στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον οι εισηγμένες στην Εναλλακτική Αγορά εταιρίες Mastiha Shop, Envitec, Optronics, Κρητών Άρτος, Doppler και Βιοϊατρική.

Μαργαριτάρια που... "καίνε" 8 εισηγμένες!

Οι "καυτές" παρατηρήσεις των ορκωτών για πέντε εισηγμένες και οι επισημάνσεις γι' άλλες τρεις - Πώς αποτιμώνται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ θυγατρικές που έχουν να λειτουργήσουν από το 2006!

Ποια χαρτιά ευνοούν οι αλλαγές στον MSCI Greece

Οι αλλαγές στον ΜSCI Greece αναμένεται να "προκαλέσουν" καθαρές εισροές της τάξεως των 164 εκατ. δολ. σε συγκεκριμένες μετοχές της Σοφοκλέους. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του rebalancing. Οι εκτιμήσεις για την ανάκαμψη.

Σοφοκλέους:Οι "πίσω γραμμές" των τριμήνων

Πώς αξιολογείται το Q1 σε τράπεζες, πληροφορική, υγεία, εμπόριο, προφίλ αλουμινίου και επεξεργασίας χάλυβα. Ο επηρεασμός από την κρίση, οι ενδείξεις για τους υπόλοιπους μήνες του 09. Αναλυτικοί πίνακες.

Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ: Πτώση 27% στα κέρδη εταιριών

Πτώση 27% έχουν σημειώσει τα καθαρά κέρδη 200 εταιριών που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα α΄ τριμήνου, αναφέρει η Πήγασος ΑΧΕ στο πρωινό report με ημερομηνία 29 Μαΐου.

Τι αλλάζει στις αγορές!

Οι συντελεστές Beta για τις μετοχές του FT 20

Σοφοκλέους: Πόσο "φθηνή" είναι τώρα!

Εισηγμένες: Φως στο τούνελ

Μεγέθη ΄08: Τα ψιλά γράμματα 16 εισηγμένων

Πως "είδε" η Κύπρου ΑΧΕΠΕΥ τα μεγέθη 2008

EFG Sec: Πτώση 32% στα κέρδη 2008 του 20άρη

ΧΑ: 3+1 εισηγμένες παλεύουν με τη ρευστότητα

Πήγασος: Το Q4 χειρότερο τρίμηνο μετά το 2002

3+1 τεχνάσματα για να αποκτήσετε ρευστότητα

v