20 χρόνια CORONIS Research: Ερευνητικές και Επιστημονικές Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Με παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, η Coronis συνεργάζεται με πολλές ελληνικές και διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες βιοτεχνολογίας, ιατροτεχνολογικών ειδών και λοιπούς οργανισμούς. Η αποστολή.

20 χρόνια CORONIS Research: Ερευνητικές και Επιστημονικές Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Στα 20 χρόνια λειτουργίας της, η Coronis έχει μετεξελιχθεί σε έναν Κατ’ Ανάθεση Οργανισμό Έρευνας (CRO), που παρέχει πλήρη γκάμα ερευνητικών και επιστημονικών υπηρεσιών στον ευρύτερο κλάδο της υγείας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο στόχος μας παραμένει ίδιος: να συνεισφέρουμε με την ποιότητα των υπηρεσιών μας στην παραγωγή αξιόπιστων αποτελεσμάτων κλινικής έρευνας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη νέων και ασφαλών θεραπειών. Εξερευνώντας, ωστόσο, σε βάθος τη διαδικασία ανάπτυξής τους, συνειδητοποιήσαμε ότι η κλινική έρευνα είναι μόνο ένα, αν και ουσιαστικό, στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Για την επιτυχημένη και ασφαλή πορεία μιας νέας θεραπείας στην αγορά απαιτείται άψογος συντονισμός όλων των σταδίων ανάπτυξης, έγκρισης, παρακολούθησης αλλά και διάθεσής τους. Ένα έργο που αποτελεί υψηλή προστιθέμενη αξία, ένα έργο ομαδικό, που απαιτεί εξειδίκευση αλλά και συνέπεια όλων των εμπλεκομένων στην αλυσίδα ανάπτυξης, παραγωγής και κυκλοφορίας.

Με παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, συνεργαζόμαστε με πολλές ελληνικές και διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες βιοτεχνολογίας, ιατροτεχνολογικών ειδών αλλά και λοιπούς οργανισμούς σχετιζόμενους με την υγειονομική περίθαλψη.

Αποστολή μας ήταν και παραμένει να στηρίξουμε τους πελάτες μας στην επιτυχή υλοποίηση του ερευνητικού και εμπορικού τους πλάνου, μέσω της αξιοποίησης εξειδικευμένων επιστημονικών υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η αποστολή αυτή οδηγεί το έργο μας, παράλληλα με τη δέσμευση προς τους ασθενείς να προάγουμε την υγεία και ευζωία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και διάθεση ασφαλών και καινοτόμων θεραπειών.

Εχέγγυα στην επίτευξη των στόχων μας αποτελούν η μακρόχρονη εμπειρία μας, το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των ανθρώπων μας και το μοναδικό πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει.

Το άριστο αποτέλεσμα προκύπτει από συνεχή εκπαίδευση, σεβασμό στα πρότυπα ποιότητας και τις κατευθυντήριες οδηγίες και κυρίως αφοσίωση στο έργο μας. Εξίσου σημαντική είναι η συνεργασία μας με τις εποπτικές αρχές της χώρας, τα Νοσοκομεία, τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Ενώσεις Ασθενών και τους Ιατρικούς Συλλόγους.

Παρότι το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς μας εστιάζεται στην αντιμετώπιση παθήσεων, το όραμά μας είναι η προαγωγή της πρόληψης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Στο επίκεντρο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, βρίσκεται πάντα η επιστημονική ενημέρωση του κοινού για θέματα υγείας και πρόληψης, καθώς και η καλλιέργεια μιας κουλτούρας προάσπισης της υγείας.

Γιατί «υγεία» σημαίνει για εμάς ποιότητα ζωής!

 

v