Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΦΑΚΕΛΟΙ

Stratfor: Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2013

Stratfor: Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2013

Τα "καυτά" μέτωπα του 2013 αναλύει το Stratfor. Τι προβλέπει για την κρίση στην Ευρώπη, τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Το ενδιαφέρον των ξένων για την "προίκα" της Ν. Αφρικής.

Φορο-οδηγός για τεκμήρια, αποδείξεις και οφειλές

Φορο-οδηγός για τεκμήρια, αποδείξεις και οφειλές

Αυστηρότερα τεκμήρια ενεργοποιεί το ΥΠΟΙΚ, καθορίζει τους όρους υπαγωγής σε ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες και διευκρινίζει τι θα ισχύσει για φορολόγηση μπόνους, αποζημιώσεων. Πώς θα δηλωθούν οι αποδείξεις. Όλες οι εγκύκλιοι.

Χρυσός: Το μεγάλο επενδυτικό στοίχημα!

Χρυσός: Το μεγάλο επενδυτικό στοίχημα!

Το ράλι του χρυσού δεν θα ανακοπεί, εκτιμούν οι fan του πολύτιμου μετάλλου, που ενισχύεται ήδη 15% το 2010. Στα 1.400-1.500$ ο στόχος. Γιατί ενισχύεται, ποιοι "γκουρού" αγοράζουν. Τιμές και ζήτηση στην Ελλάδα.

Τράπεζες: Ο

Τράπεζες: Ο "χάρτης" των διευκολύνσεων

Τα "όπλα" τους στη μάχη για την ανάταξη της οικονομίας ξεδιπλώνουν οι τράπεζες. Επιμήκυνση δανείων, μείωση επιτοκίων, αναστολή δόσεων στα νέα προγράμματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ποιους αφορούν.

Τηλεπικοινωνίες: Οι Γερμανοί αλλάζουν το τοπίο

Η έλευση της Deutsche Telekom στην ελληνική αγορά ωθεί τον τηλεπικοινωνιακό κλάδο σε εκπόνηση σχεδίων άμυνας και... προσφορών. Οι πρωταγωνιστές και τα "σημεία-κλειδιά".   

Χρηματιστήρια: Ρόλος-κλειδί για δείκτες MSCI

«Καταλύτη» στις αγορές και το ΧΑ θα αποτελέσει η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI. Για τις εισηγμένες στο ΓΔ του ΧΑ εκτιμώνται εκροές 500 εκ. $. Πλήρης φάκελος με τις προβλέψεις των ξένων οίκων και την ευρύτερη εικόνα.

Δύο ”θηλιές” για τη διεθνή αγορά ενέργειας

Η άνοδος στις τιμές του πετρελαίου, αλλά και οι εντεινόμενες οικολογικές ανησυχίες καθορίζουν τις κινήσεις κυβερνήσεων και εταιριών.

Ενέργεια: Η απελευθέρωση αναβάλλεται για τριετία

Οι πρόσφατες αυξήσεις τιμολογίων της ΔΕΗ και η κινητικότητα από πλευράς Ανεξάρτητων Παραγωγών έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι οδεύουμε ολοταχώς προς την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Τρόφιμα: Οι ”καυτοί” κλάδοι της ελληνικής αγοράς

Αλυσίδες ηλεκτρικών: Όλοι στην πολυεθνική πρίζα

Big Business στο ελληνικό Real Estate

Ο ”αθέατος κόσμος” των τριμήνων

Τραπεζικά προϊόντα: Ισχυρή ζήτηση, νέες προσφορές

Κατασκευαστικές: Πάρτι μεγάλων, αγωνία για άλλους

Οι ασθενείς, τα ψιλά γράμματα και οι διακριθέντες

Τα top picks των 10 ισχυρών!

Telecoms: Ποικιλία επιλογών, μπαράζ προσφορών!

ETF: Το νέο όπλο της Σοφοκλέους!

v