ΑΓΟΡΑ

ΧΑ: Πράσινο φως στη μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών

ΧΑ: Πράσινο φως στη μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών

Τη μείωση της Ετήσιας Συνδρομής των Μελών, η οποία υπολογίζεται με βάση την αξία των ετήσιων καταρτιζόμενων συνναλαγών τους, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Διοικούσα Επιτροπή του ΧΑ.

Νέοι δείκτες στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Νέοι δείκτες στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Οι δείκτες «ATHEX Select Plus» και «ATHEX Select» θα ξεκινήσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 23 Μαρτίου με τιμή εκκίνησης 2,000 μονάδες. Το ίδιο και ο δείκτης «FTSE/X.A. Υψηλής Μερισματικής Απόδοσης».

Καμπανάκι ΕΛΤΕ στους ορκωτούς για τον κορωνοϊό

Καμπανάκι ΕΛΤΕ στους ορκωτούς για τον κορωνοϊό

Τα γεγονότα µετά την ηµεροµηνία ισολογισµού μπορεί να παρέχουν πρόσθετες σηµαντικές πληροφορίες σχετικά µε τις αβεβαιότητες που προκύπτουν, τονίζει η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων.

Κόβει την τιμή-στόχο για Τιτάν η Euroxx

Κόβει την τιμή-στόχο για Τιτάν η Euroxx

Μετά την πτώση της μετοχής τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως λογω ανησυχίας για τον κορωνοϊό, ο τιτλος διαπραγματεύεται με discount 42% έναντι του 10ετούς μέσου όρου.

Tι αποκάλυψε η Goldman Sachs σε κλειστή διάσκεψη με πελάτες της

Tι αποκάλυψε η Goldman Sachs σε κλειστή διάσκεψη με πελάτες της

Την πεποίθηση ότι δεν είναι συστημική κρίση και ότι η κατάσταση μοιάζει περισσότερο με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και λιγότερο με την κρίση του 2008, διατυπώνει η Goldman Sachs. Πώς πολλαπλασίασε τα προβλήματα το πετρέλαιο.

ΧΑ: Φόβος για «γκρέμισμα» των φετινών μερισμάτων

Κόντρα στο σερί των πρώτων επίσημων ανακοινώσεων, χρηματιστηριακοί κύκλοι φοβούνται μείωση των φετινών χρηματικών διανομών. Στο 7% η μέση -εκτός τραπεζών- μερισματική απόδοση αλλά…

Προληπτικό μέτρο για το short selling από την Ευρωπαϊκή ΕΚ

Οι κάτοχοι καθαρών αρνητικών θέσεων σε μετοχές που διαπραγματεύονται σε ρυθμιζόμενη αγορά στην ΕΈ, θα πρέπει να προβαίνουν για διάστημα τριών μηνών σε γνωστοποίηση στην αρμόδια εποπτική αρχή, όταν οι καθαρές αρνητικές θέσεις τους φθάνουν ή υπερβαίνουν το 0.1% του μετοχικού κεφαλαίου μας εταιρίας.

Απαγόρευση short selling ζητά η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών

«Υπάρχει ο κίνδυνος να αντικρίσουμε φαινόμενα ακραίας υποτιμητικής κερδοσκοπίας και καταστροφής αξιών που δεν συνάδουν με χρηματιστηριακή αγορά αλλά με κερδοσκοπικό πλιάτσικο», προειδοποιεί η ΕΕΕ.

Εξ αποστάσεως το 85% του προσωπικού του ΧΑ

Σε πλήρη ετοιμότητα για να λειτουργήσει η χρηματιστηριακή αγορά με το περισσότερο προσωπικό. Πραγματοποιήθηκε «mock trading» την Κυριακή. Δεν προχωρά προς ώρας σενάριο απαγόρευσης short selling.

Γιατί το ΧΑ πληρώνει τόσο ακριβά την πανδημία

Σε αχαρτογράφητα ύδατα ξανά η ελληνική αγορά, με τις αντοχές των επενδυτών να δοκιμάζονται από την πανδημία. Η επιστροφή στο bear market, οι πιθανές άμυνες και οι «άγνωστοι x» για την ελληνική αγορά.

Μυτιληναίος: Ελκυστικό σημείο εισόδου βλέπει η Euroxx

Η απώλεια στήριξης γονατίζει αγορές και ΧΑ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στα Πληροφοριακά Δελτία για Νηρέα, Σελόντα και Καράτζη

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το Χρηματιστήριο

Δεκτές μη ανταγωνιστικές προσφορές 112,5 εκατ. για τα 12μηνα έντοκα

ΧΑ: Προσωρινή αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με φυσική παρουσία

ΧΠΑ: Πρωτιά της Optima Bank τον Φεβρουάριο

Fourlis: Νέα τιμή-στόχος από Beta

Ανεβάζει τον πήχη για Jumbo η Euroxx

Ξανά «στα δύσκολα» οι χρηματιστηριακές

v