ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΧΑ

Το ενημερωτικό δελτίο της ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική

Το ενημερωτικό δελτίο της ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική

Στο διάστημα 10-12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές της ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική για την είσοδό της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Το εύρος τιμής διάθεσης ορίστηκε από 1,66 έως 1,82 ευρώ. Η μετοχική σύνθεση, η δραστηριότητα, το επενδυτικό πρόγραμμα.

ΟΛΠ: Το ενημερωτικό της δημόσιας εγγραφής

ΟΛΠ: Το ενημερωτικό της δημόσιας εγγραφής

Ανάμεσα στα 7,7 και στα 8,8 ευρώ ορίστηκε η τιμή διάθεσης για τη δημόσια εγγραφή του ΟΛΠ στην Κύρια Αγορά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 23 με 25 Ιουλίου. Τι λένε για τη δημόσια εγγραφή οι χρηματιστηριακές Market, BETA και Ωμεγα. Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο.

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Κρι Κρι

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Κρι Κρι

Στις 16, 17 και 18 Ιουλίου 2003, πραγματοποούνται οι δημόσιες εγγραφές για την είσοδο της εταιρίας ΚΡΙ ΚΡΙ στην Παράλληλη Αγορά με την έκδοση 942.580 νέων μετοχών. Η δραστηριότητα της εταιρίας, οι βασικοί μέτοχοι και οι προβλέψεις για το 2003. Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο.

Το ενημερωτικό της εισαγωγής της Interfish

Το ενημερωτικό της εισαγωγής της Interfish

Στο διάστημα μεταξύ 04/07-08/07/03 θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την είσοδο της Interfish στην Παράλληλη Αγορά. Το εύρος της τιμής διάθεσης ορίστηκε μεταξύ 4,30 – 4,70 ευρώ. Ποιοί είναι οι μέτοχοι, ποιά η δραστηριότητα της εταιρίας και ποιές οι προβλέψεις για το 2003.

ΑΣΤΡΑ ΕΕΧ: Το ενημερωτικό εισαγωγής στο ΧΑ

ΑΣΤΡΑ ΕΕΧ: Το ενημερωτικό εισαγωγής στο ΧΑ

Στο διάστημα 2-4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές της Astra AEEX για την είσοδό στην Σοφοκλέους, ενώ το εύρος της τιμής διάθεσης ορίστηκε μεταξύ 1,54-1,56 ευρώ. Ποιοί είναι οι βασικοί μέτοχοι, πως διαμορφώνονται τα ποσοστά τους και ποιές οι δεσμεύσεις τους.

Το ενημερωτικό δελτίο εισαγωγής της Ipirotiki

Στο διάστημα 17-19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Ipirotiki για την είσοδό της στην Παράλληλη Αγορά. Το εύρος διάθεσης της μετοχής ορίστηκε μεταξύ 5,3 και 5,82 ευρώ και διαμορφώνει Ρ/Ε προ φόρων 13,87 έως 15,23 για τη χρήση 2002 και 11,97 έως 13,15 για τη χρήση 2003 (προβλέψεις εταιρίας).

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Έμφασις

Στο χρονικό διάστημα 4, 5 και 6 Ιουνίου 2003 θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της εταιρίας ”Eμφασις”, η οποία θα εκδώσει 1.336.800 νέες ονομαστικές μετοχές, οι οποίες θα διατεθούν μέσω της δημόσιας εγγραφής. Μεταξύ 4,7 - 5,16 ευρώ το εύρος της τιμής διάθεσης των μετοχών.

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Μπαλλής Χημικά

Στο διάστημα 5-7 Μαίου θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την είσοδο της Μπαλλής Χημικά στην ΝΕΧΑ, ενώ το εύρος τιμών ορίσθηκε μεταξύ 6,7-7,7 ευρώ. Η μετοχική σύνθεση, η δραστηριότητα, οι επενδυτικοί κίνδυνοι και οι προοπτικές της εταιρίας, όπως περιγράφονται στο ενημερωτικό δελτίο.

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Νεοχημική

Στο διάστημα 14-17 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την είσοδο της Νεοχημική στην Παράλληλη Αγορά. Το εύρος της τιμής διάθεσης ορίστηκε μεταξύ 5 - 5,5 ευρώ, ενώ ο βασικός μέτοχος θα διαθέσει τα έσοδα από 330.000 μετοχές για τη στήριξη της μετοχής σε περίπτωση που υποχωρήσει κάτω από την τιμή εισαγωγής.

To ενημερωτικό εισαγωγής της Logismos

Στο διάστημα 10 - 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την είσοδο της Logismos στην Παράλληλη Αγορά, ενώ το εύρος τιμής διάθεσης ορίστηκε μεταξύ 1,82 και 2,0 ευρώ. Ποιοι είναι οι βασικοί μέτοχοι, ποιες οι προθέσεις τους και ποια τα σχέδια της εταιρίας για τη Βόρειο Ελλάδα και την Αττική.

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Σαραντής

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Optima AEEX

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Newsphone Hellas

Το ενημερωτικό εισαγωγής της Fashion Box Ελλάς

Το ενημερωτικό της ΔΕΗ για το β΄ πακέτο μετοχών

Το ενημερωτικό εισαγωγής της New Millennium

Το ενημερωτικό της Εuroline ΕΕΧ για την εισαγωγή

Το ενημερωτικό της Lantec για τη δημόσια εγγραφή

Το ενημερωτικό της Δυναμική Ζωή για τη ΝΕΧΑ

Το ενημερωτικό της Ηitech για τη ΝΕΧΑ

v